promo-image

Købsprocessen

Når du køber en ejerlejlighed på Trianglen, sker det via home Vejle – Damhaven/Projektsalg.

Købet

Det er trygt at handle ejerlejlighed på projektstadiet, og når du har valgt din drømmebolig, kan du roligt underskrive en købsaftale, for dit køb vil altid vil være med forbehold for dine rådgiveres godkendelse af handlen.

Når købsaftalen er underskrevet af begge parter er den bindende. Du har som køber altid fortrydelsesret i 6 hverdage efter sælgers accept.
Når købsaftalen er underskrevet, skal der deponeres kr. 25.000 i udbetaling og senest efter 8 hverdage stilles en bankgaranti for restkøbesummen. Bankgarantien koster typisk kr. 2.500-5.000 at stille indtil overtagelsesdagen. Bankgarantien afløses på overtagelsesdagen af kontant betaling til sælger

Indflytning, 1-års og 5-års gennemgang

Før overtagelsesdagen vil du blive inviteret til en gennemgang af din bolig. Ved indflytningen ønsker vi at sikre os, at alt er, som det skal være. Bygningerne vil inden overtagelsesdagen blive gennemgået med købere. Der vil efterfølgende ske gennemgang af boligen efter første år og igen efter femte år. Det er lovpligtigt. Vi ønsker at samtlige nye beboere får overdraget den drømmebolig, som de har drømt om, og vi vægter kvaliteten højt.